Lamaran Kedua Free download ì 105

Read & Download Lamaran Kedua

Lamaran Kedua Free download ì 105 ß [Reading] ➻ Lamaran Kedua Author Ma Lee Chuswan – Citybells.co.uk Jefri dan Nina merupakan pasangan sejoli Usia pertunangan mereka berusia hampir empat tahun Namun kepulangan Jefri memberi kelukaan pada hati Nina Akibat salah faham yang terjadi antara mereka hubunga Jefri dan Nina merupakan pasanga[Reading] Lamaran Kedua Author Ma Lee Chuswan Citybells.co.uk Jefri dan Nina merupakan pasangan sejoli Usia pertunangan mereka berusia hampir empat tahun Namun kepulangan Jefri memberi kelukaan pada hati Nina Akibat salah faham yang terjadi antara mereka hubunga Jefri dan Nina merupakan pasangan sejoli Usia pertunangan mereka berusia hampir empat tahun Namun kepulangan Jefri memberi kelu.

Free read á PDF, eBook or Kindle ePUB free ´ Ma Lee Chuswan

Kaan pada hati Nina Akibat salah faham yang terjadi antara mereka hubungan mereka ibarat retak menanti belahNina membawa diri selama dua tahun untuk membina hidup baru Dalam berjauhan menyimpan rindu dendam dan sayang Dek ego yang menebal dalam diri Nina dia nekad untuk membuang Jeff daripada hidupmyaKehadiran Tengku Zulhan dua anak satu menjadikan dia begitu rapat dengan Nina dan mengingkan Nina menjad.

Ma Lee Chuswan ´ 5 Summary

Lamaran KeduaI ibu kepada anaknya Elly yang menghidap penyakit hati yang kronikNur Ayu teman rapat Jefri ketika di luar negara mempunyai perasaan terhadap Jefri Kedua duanya memainkan peranan untuk mendapatkan hak masing masing menambahkan lagi rencah rasa di dalam hubungan Jefri dan NinaApakah yang akan terjadi kepada Jeff dan Nina Sejauh manakah kemelut ini harus berlarutan Masihkah ada lamaran kali kedua buat Nina.

Lamaran Kedua Free download ì 105 Ma Lee Chuswan mula mewarnai dunia penulisan novel popular sekitar pertengahan an hingga beliau ditempatkan dalam kelompok penulis bukan Melayu yang mampu menghasilkan novel yang agak bermutuBermula dengan sebuah cerpen berjudul 'Begitu Suratan Takdir' yang dimuatkan di dalam majalah tahunan sekolah MLC cuba menggilap nama sebagai seorang penulis novel santai tanahair Pilihan MLC ialah no.

10 Comments on "Lamaran Kedua Free download ì 105"

  • Juliza

    Lamaran Kedua Free download ì 105 Lamaran Kedua35 bintangMeski ada beberapa perkara tentang buku ini yang membuat hamba merasa tidak akan menyukainya seperti watak klise Nur Ayu dan Datin Sarina serta jalan cerita yang kebanyakan di pasaran masa kini Namun sudahnya hamba tetap menyukai buku


  • Cik Pah

    Lamaran Kedua Free download ì 105 Lamaran KeduaKadang kadang demi kebaikan semua sesetengah perkara perlu juga dirahsiakan ms 322Masalah komunikasi sungguh Nina dan Jefri Jefri yang terpaksa melayan 'peminat' dan Nina yang cepat cemburu pakej salah sangka menyebabkan pertunangan mereka terputus 2 tahun Nina bawa diri Jefri tak putus merayu Nina yang hanya membiarkan panggilan telefon Jefri terakam di peti simpanan suaraEgo tinggi melangit Agaknya Jefri buat apa untuk memiliki semula Nina Muka surat kedua terakhir barulah dapat tahu rahsia yang disembunyikan Jefri Jefri o Jefri awat la buat lagu tu


  • Gobokairina

    Lamaran Kedua Free download ì 105 Lamaran KeduaAku meminjam novel dari kak ya yah thanks kak Yang paling slambernya leh lak aku simpan novel ni cam khazanah Negara Maybe Iā€™m uite busy erk Tak lah busy with my personal thingsOk novel ni kena hati hati cikit sebab ada beberapa unsur romantis yang rasanya tak sesuai tuk bacaan anak remaja hik3 lalala5 Bukan apa almaklumlah remaja la ni suka sangat meniru aksi yang bukan bukan Kisah ini tentang pasangan dua sejoli yang bercinta semenjak kecil; Nina Jefri Jeff Hubungan yang direstui keluarga Mereka ditunangkan sebelum Jefri berlepas ke luar Negara Enam tahun menyulam kasih n


  • mRs bOo ^_^

    Lamaran Kedua Free download ì 105 Lamaran Keduakalau sayang katakan sayangkalau cinta apa ditunggu tunggupendek kata kalau dah jodoh tak kemanasakit pulak hati inihehe


  • azian2575

    Lamaran Kedua Free download ì 105 Lamaran KeduaNina JefriSuka dengan lenggok bahasa penulis dalam setiap novelnya Yang tersirat dan tersurat


  • Kak Zie

    Lamaran Kedua Free download ì 105 Lamaran KeduaSebuah cerita yang biasa biasa sahaja


  • Yazlina Saduri

    Lamaran Kedua Free download ì 105 Lamaran KeduaKisah cinta yang haiiii saya rasa kasihan pun ada Nina Jeff sesuai sangat Tanpan jelita kedua duanya lebih kurang sama rindu cinta pandang


  • Anis Azura

    Lamaran Kedua Free download ì 105 Lamaran KeduaSepanjang pembacaanasyik geram dengan NinaSikap curiga Nina tu macam melampau lampauDisebabkan kena tangkap khalwatbaru dapat Jeff kahwin dengan Ninakalau tak kempunan sampai mati kotYelahJeff tu kalau nak bergambar model pengantin pun risau sangat dengan janji dia takkan pakai baju pengantin melainkan kalau pengantinnya NinaSetia betul jeff dengan NinaKesetiaan dan kepercayaan adalah penting dalam hidup berumah tanggamungkin silap jeff bila dia keluar malam pengantin tak bagitau Nina kemana perginya lalu menyebabkan Nina bertambah curiga tatkala hati dah mula berjanji nak mengabdikan diri buat suami tercinta Tapi jujurnya aku memang takleh terima perangai Ninakuat cemburu sampai merana Jeff dibuatnya Tapi akhirnya cemburu makan diri bila Jeff menyepiMasa tu baru Nina nak sedar apa salah diaclap2heheAkhirnyadisebabkan insiden masuk hospitalbarulah Nina slow talk dengan Jeff dan minta maaf semuaEnding simple sahajaDan rahsia Jeff tuelokla simpan sampai matihehekalau tak habisla


  • Norliza Yusop

    Lamaran Kedua Free download ì 105 Lamaran KeduaCiter ni dgn bahasa dewasa bukan bacaan UMUMpd saya la tp tk tau la skrang anak2 remaja juga gaya pemikiran lebih dewasa dari umur ikut penilaian dan fikiran memasing juga ya pd saya yg isu diterima dan dihadamyg isi diambil dan simpankeseluruhan menarik dan blh diterima


  • nilam

    Lamaran Kedua Free download ì 105 Lamaran Keduamain tarik tali byk dlm cite ni